Трамп запросив Путіна в Білий дім - Кремль


У Кремлі хизуються, що президент США Дональд Трамп запрошував президента Росії Володимира Путіна на зустріч у Білому домі.
Таку заяву він ніби то робив під час телефонної розмови 20 березня. Про це з посиланням на помічника Путіна Юрія Ушакова повідомляє Meduza.
Раніше Кремль повідомляв, що Трамп привітав Путіна із перемогою на президентських виборах 18 березня. У Білому домі це підтвердили.
"Порозумітися з Росією та іншими – це добра справа, а не погана", – американський лідер написав у своєму Twitter.
Під час розмови Трамп також пообіцяв обігнати Росію у гонці озброєнь, повідомив на тому тижні телеканал NBC з посиланням на джерело в Білому домі.
У Кремлі цю інформацію заперечили.
"Ні, така фраза не була сказана під час розмови, ці повідомлення неправдиві", - заявив прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков.
Білий дім залишив цю заяву без коментарів.
Американський президент Дональд Трамп може скоротити допомогу Україні. Такий сценарій імовірний після після виводу із Сирії американських експертів, які інструктують сили опозиційної до Асада коалції. Це вигідно Трампу з огляду на своїх виборців - американських ізоляціоністів, вважає Павло Фельгенгауер, російський військовий оглядач.

Related

Події у світі 2797334822847436355

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item