Халатність лікарів: російські медики вбили жінку


У Москві померла 28-річна жінка, яка стала жертвою лікарської халатності.
Про це повідомила прес-служба міністерства охорони здоров'я Ульяновської області РФ.
Жінка померла з провини лікарів, які 15 березня після проведення планової операції помилково ввели в організм пацієнтки токсичну речовину формалін, переплутавши її з фізрозчином. Препарат дав згубний вплив, жінку відразу доставили в реанімацію місцевої лікарні, згодом її перевезли в медичний біофізичний центр імені Бурназяна в Москві.
Лікарі робили все можливе, потерпіла навіть на деякий час прийшла до тями. Однак її стан залишався важким і врятувати її не вдалося.
Голова ульянівського МОЗ Рашид Абдуллоа повідомив, що працівників через яких загинула жінка вже звільнили за статтею, а керівництву лікарні виписали догани, їх чекає дисциплінарна відповідальність.
У свою чергу поліція порушила кримінальне провадження за фактом заподіяння шкоди здоров'ю людини з необережності. Якщо вину лікарів доведуть, вони можуть сісти за грати на термін до 1 року.
В Одесі лікарня добу працювала в аварійному режимі через крадія. Медики підключали електрику за допомогою подовжувачів з корпусу, де світло було, у неділю його і там вимкнули.

Related

Події у світі 4709572192747991610

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item