#FreeSavchenko - російська пропаганда почала розкручувати тему Савченко

Російські телеканали почали розкручувати тему звільнення позафракційного депутата Надію Савченко, яку звинувачують у підготовці теракту.
Зокрема, на засіданні Парламентської асамеблї Ради Європи з'явився журналіст прокремлівського телеканалу НТВ у футболц і#FreeSavchenko.
Автор: facebook.com/borislav.bereza
#FreeSavchenko - російська пропаганда почала розкручувати тему Савченко
Про це у Facebook написав народний депутат, представник української делегації Борислав Береза.
Автор: facebook.com/borislav.bereza
"Що таке елементи гібридної війни? Це коли представники рашистского телеканалу НТВ бродять по Парламентській асамблеї в футболці #FreeSavchenko і намагаються брати коментарі у делегатів. А потім їхні редактори наріжуть і змонтують те, що їм треба - черговий пасквіль. Я відмовився давати їм коментар. Не хочу, щоб вони потім використовували мої коменти для своєї пропаганди. А пепекручувати вони вміють.
Але мене дуже цікавить, чому так перейнялися в Кремлі долею Надії Савченко, що навіть телевізійну групу прислали", - написав він.
23 березня Шевченківський районний суд Києва арештував нардепа Надію Савченко. Вона перебуватиме в слідчому ізоляторі до 20 травня.
Савченко підозрюють у підготовці до насильницького повалення конституційного ладу та захопленні державної влади, терористичного акту, посяганні на життя президента, прем'єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, створенні терористичної групи, незаконному поводженні зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами.

Related

Політика 2856077349115390622

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item