Попереду нова ера. Головні розробки NASA

Космічний корабель Оріон

Американське космічне агентство запускає новий проект TESS, який, як зазначають вчені, ознаменує нову еру в дослідженні екзопланет.

NASA наприкінці минулого тижня оголосило про запуск нової місії Transiting Exoplanet Survey Satellite для пошуку нових планет на орбітах близьких зірок.
"Ми очікуємо, що TESS відкриє планети, хімічний склад атмосфери яких може становити інтерес з біологічної точки зору", - зазначив керівник проекту Джордж Рикер.
Представник NASA Стивен Райнгарт зазначив, що цей телескоп відкриває двері для досліджень на зовсім іншому рівні.
"Ми зможемо вивчати окремі планети і обговорювати відмінності між ними. Це нова ера в дослідженні екзопланет", - підкреслив він.

Національне управління з аеронавтики і дослідження космічного простору (NASA) було створене 60 років тому.
NASA відповідає за громадянську космічну програму США, а також за наукові дослідження повітряного і космічного просторів, науково-технологічних досліджень у сфері авіації, повітроплавання і астронавтики.
Кожен день NASA публікує фотографії та відео планет Сонячної системи, далекі зірки і неймовірно красиві галактики. Ці кадри вважаються надбанням людства і можуть вільно копіюватися.
Фотограф Бенедикт Редгрув цілих сім років знімав розробки NASA, зроблені за 60 років.
"Терміном "знаковий" часто зловживають, але коли справа доходить до NASA, його місій, історії, проектів, ти розумієш, що значення цього настільки велике, що описати це все неможливо", - говорить фотограф.
ЗМІ публікують фотографії Редгрува, які розповідають про історію NASA за допомогою його розробок.







Наступне покоління роботів NASA R5, або Валькірія, було розроблене Космічним центром імені Ліндона Джонсона для участі у випробуваннях Управління перспективних дослідницьких проектів Міністерства оборони США (DARPA) у 2013 році. R5 був спроектований за 15 місяців на основі більш ранніх моделей робонавтів NASA. У R5 модифіковані руки з чотирма пальцями. У нього з'явилися передня і задня камери, які можуть попередити робота про можливу небезпеку, і автономне джерело живлення. Торс робота визначається підвищеною рухливістю.

Related

Технології 3587626090052011614

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item