Троє правоохоронців постраждали, 10 осіб затримали. У поліції прокоментували погром кіосків на ринку в Києві


Брали участь у погромі близько 70 осіб
Внаслідок конфлікту на ринку біля станції метро Лісова постраждало троє правоохоронців, 10 учасників погрому доставили до Деснянського управління поліції.
Про це повідомляє поліція Києва.
У відомстві уточнили, що кілька десятків агресивно налаштованих молодиків пошкодили торгову точку продавця, якого підозрюють у побитті військового пенсіонера. Також вони влаштували сутичку із поліцейськими, зокрема кидали каміння.
"Близько 11 години (27 травня, - ред.) група з приблизно 60-70 чоловік почала трощити торгову точку", - повідомив начальник київської поліції Андрій Крищенко.
Він додав, що троє правоохоронців постраждали внаслідок сутички.

"Поліцейські втрутилися у ситуацію і припинили протиправні дії. У результаті троє правоохоронців отримали тілесні ушкодження, їм надають медичну допомогу. Десятьох активних учасників затримали і доставили до управління поліції. Зараз слідчі вивчають записи відеонагляду, зокрема і ті, що розміщені у мережі Інтернет, тож діям кожного доставленого нададуть правову кваліфікацію", - сказав Крищенко.
Він також зазначив, що слідчі Деснянського управління поліції розпочали два кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Проводяться першочергові слідчі дії.
Нагадаємо, що у неділю, 27 травня, невідомі розгромили кіоски на ринку в районі метро Лісова у Києві. Причиною стало побиття військового пенсіонера продавцями напередодні.







Related

Гаряча новина 7293284623943247719

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item