За привселюдне приниження працівниці і погрози розправою бізнесменшу оштрафували на 112 тис грн

За привселюдне приниження працівниці і погрози розправою бізнесменшу оштрафували на 112 тис грн

Скандальну власницю луцької кав'ярні "Sheff Coffee", яка привселюдно облаяла та зганьбила свою працівницю на очах у відвідувачів і відмовилася повертати їй документи, оштрафували на майже 112 тисяч гривень. Про це йдеться в сюжеті ТРК "Аверс".
Санкції щодо жорсткого порушення трудового законодавства горе-власниця Марія Шевчик разом зі своїм адвокатом Олександром Давидюком хоче оскаржувати в суді, а своїй колишній працівниці досі не повернула документів, через що Ірина Демидюк не може офіційно влаштуватись на нову роботу та втрачає свій стаж, якого у неї понад чотири роки.
Свого часу колишній працівниці кав'ярні "Sheff Coffee", що знаходиться на четвертому поверсі РЦ "Промінь" Ірині Демидюк для того аби повернути свою трудову та медичну книжку довелося писати заяву до поліції та Управління Держпраці у Волинській області.
Наприкінці березня у "Sheff Coffee" розгорівся скандал. Працівниця Демидюк Ірина заздалегідь повідомила свою роботодавицю Шевчик Марію про те, що вона вирішила змінити місце роботи і повідомила, щоб їй шукали заміну, адже заклад мав працювати до 2 години ночі, а Марія більше місяця не хотіла офіційно влаштовувати дівчину, щоб не сплачувати за неї податки. Однак, реакція горе-бізнесвумен була своєрідною: вона привселюдно зганьбила та обматюкала дівчину, не віддала чесно відпрацьованої заробітної платні та оригінали документів. Тож, Ірина разом із журналістами звернулась до поліції, аби ті допомогли розібратись у ситуації та повернути їй документи. За фактом привласнення Марією Шевчик чужих документів, поліція розпочала розслідування справи. Також про даний прикрий випадок було повідомлено Управління Держпраці у Волинській області та ДФС.
В Управлінні на заяву відреагували та провели інспекцію у даному закладі, де виявили ряд порушень зі сторони підприємиці та оштрафували Шевчик Марію майже на 112 тисяч гривень за одного неоформленого працівника. Проте, окрім штрафу, відомство склало два адмінпротоколи, які невдовзі передадуть на розгляд до суду.

Related

Події в Україні 4904304135481934733

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item