Україна отримає зі США $125 млн на потреби Донбасу

Україна отримає зі США $125 млн на потреби Донбасу
Країна отримає додаткову допомогу для Донбасу і територій, які постраждали від агресії РФ

Гроші спрямують на стабілізацію і згуртування українських громад у регіоні, підвищення стійкості місцевої економіки, прискорення її розвитку.

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) надасть Україні додаткову допомогу в розмірі $125 млн для Донбасу і територій, які постраждали від російських агресивних дій. Про це в п'ятницю, 11 травня, повідомляє USAID на своїй сторінці в соцмережі Facebook.
Про виділення додаткової фінансової допомоги оголосять 15 травня під час спільної прес-конференції заступника адміністратора і керівника USAID у справах країн Європи та Євразії Брока Бирмана, спеціального представника Держдепартаменту США з питань України Курта Волкера і посла США в Україні Марі Йованович.
"Допомога призначається для Донбасу і тих навколишніх територій, які відчули на собі вплив російської агресії. Додаткова технічна допомога буде спрямована на подальшу стабілізацію і згуртування українських громад в регіоні, підвищення стійкості місцевої економіки і прискорення її розвитку", - повідомили в USAID.
Раніше повідомлялося, що Конгрес США має намір виділити 200 млн доларів на військову допомогу Україні, включаючи летальні зброю.

Related

Події в Україні 3754815820859786199

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item