Розповіли про 12-річного хлопця, який загинув у ДТП в Білорусі

Розповіли про 12-річного хлопця, який загинув у ДТП в Білорусі
У Сумській гамназії №1 розповіли про 12-річного Владислава Кушніренка, який загинув у аварії в Білорусі дорогою з Польщі.
"Владислав був дуже розумною, сильною в навчанні дитиною. Навчався у нас другий рік, перейшов із навчального комплексу №42. Був у шостому класі. Вихований, слухняний, єдина дитина в сім'ї. Мама відпросила Владислава на два дні зі школи. Мав саме здавати екзамен з німецької. Просили маму не забирати, та вона сказала, що її дитини не буде. А пообіді в неділю подзвонила до класного керівника і сказала, що Влада більше немає", - розповідає кореспондентові Катерина Бондарєва, директор Сумської гімназії №1.
Мати поїхала в Білорусь, аби забрати тіло, та її не пустили на кордоні. Потрібні спеціальні документи.
"Ми, коли почули про аварію, до останнього сподівалися, що Владислав серед тих, хто у лікарні. Але долю не обманеш. Він сидів якраз на передньому сидінні з того боку, куди прийшовся удар, кажуть", - додає Катерина Іванівна.
Цю поїздку організувала вчитель Великописарівської школи у рамках українсько-польсько-білоруської ради, яка вже 5 років організовує обмін досвідом серед дітей. Цього разу у поїздці були 26 дітей з Великописарівського, Краснопільського районів та міст Суми і Глухів. Постраждали тільки діти із Сум.
13 травня близько 7:00 на 54-му км автодороги Р-98 Кам'янець-Шерешово-Свислоч, поблизу села Мартинюки Брестської області у Білорусі автобус із українскими дітьми потрапив в аварію. 42-річний водій мікроавтобуса Renault Master скоїв попутне зіткнення з навантажувачем "Амкодор". Загинув 12-річний Владислав Кушніренко, учень гімназії №1. Ще 6 дітей отримали черепно-мозкові травми, переломи та вивихи. Один із хлопців, 12-річний учень школи №7, у важкому стані в реанімації. Всі знаходяться у Брестській обласній лікарні.

Related

Суспільство 7329896555736450417

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item