14-річний українець на один день став мером канадського міста

14-річний українець на один день став мером канадського міста

12-річного українця Назара Вижницю на один день призначили мером канадського міста Вінніпег.
Це сталося в рамках освітньої програми - "Дитячий мер Вінніпега". Її започаткували для ознайомлення молодого покоління із держслужбою та роботою муніціпального уряду. Про це повідомляє прес-служба мера Вінніпега Брайана Боумана.
Участь можуть брати діти віком 8-12 років. Для цього мають пояснити, чим, на їхню думку, займаються мери. А також запропонувати ідеї, які покращити життя у місті.
Назар Вижниця супроводжував старшого колегу мера Боумана на усіх зустрічах. Співголовував на засіданні виконавчої комісії міста, де представив свої пропозиції покращення життя у Вінніпезі. Хлопець запропонував підвищити громадську безпеку в шляхом збільшення кількості вуличного освітлення.
"Наше місто зростає, тож важливо шукати способи залучення молоді та їхніх батьків до муніціпальної влади. Це чудова нагода для обраних членів навчатися у наших дітей, як зробити Вінніпег ще кращим містом для життя, роботи та розваг", – зазначив мер Боуман.
Іммігрант-художник з України Ігор Авраменко відкрив кафе на колесах в США. Заклад називається Pirozhki і вже встигло придбати популярність серед жителів Лос-Анджелеса. Відвідувачам пропонують поласувати пиріжками з 5 різними начинками: куркою, телятиною, сиром, картоплею і шпинатом.

Related

Події у світі 8891991772356893977

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item