Генсек НАТО закликав Росію визнати провину у знищенні Боїнга МН17

Генсек НАТО закликав Росію визнати провину у знищенні Боїнга МН17
Столтенберг закликав Росію визнати провину у знищенні Боїнга МН17
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Росія повинна визнати свою провину у знищенні малазійського Боїнга МН17 у небі над Донбасом у 2014 році.
Крім того, Столтенберг закликав Росію до співпраці "доклавши всіх зусиль для встановлення винних", повідомляє Радіо Свобода.
"Збиття літака MH17 стало світовою трагедією і відповідальні за це повинні бути притягнуті до відповідальності. НАТО неодноразово заявляв про свою цілковиту підтримку зусиль, які здійснює нідерландська влада та інші для того, щоб пролити світло на ті події, які сталися того страшного дня, і домогтися справедливості для 298 загиблих та їхніх родичів", - зазначив генсек НАТО.
Раніше повідомлялося, що Нідерланди та Австралія оголосили про те, що вони покладають відповідальність за збиття літака рейсу MH17 17 липня 2014 року на РФ.
24 травня Міжнародна слідча група в Нідерландах показала уламки російської ракети, яка збила малайзійський Боїнг рейсу MH17 під Донецьком 17 липня 2014 року.
Всього слідчим вдалося з'ясувати, кому належить і звідки привезли Бук, якою вбили 298 пасажирів МН17. Міжнародні слідчі встановили, що ракета-вбивця належала 53-ій зенітно-ракетній бригаді Збройних сил РФ, що базується в Курську.
Міжнародні слідчі попросили відгукнутися свідків катастрофи МН17. Зокрема, мова йде про переміщення ракети-вбивці в день трагедії, 17 липня 2014 і інші факти. Слідчі ж відновили в форматі відео маршрут вивезення Бука в Росію.
Після цього російське міністерство оборони заявило, що жоден російський зенітно-ракетний комплекс не перетинав кордон з Україною.

Related

Події у світі 2971523769369617296

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item