У зіткненні з ворогом загинули 2 бійців ООС

У зіткненні з ворогом загинули 2 бійців ООС

2 українських військових загинули та 4 отримали поранення в результаті бойового зіткнення із диверсійно-розвідувальною групою бойовиків.
Про це повідомив 21 травня прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.
"Близько п'ятої ранку на південній околиці села Південне виявили диверсійну групу противника у кількості до 10 осіб. Протидиверсійний резерв бригади висунувся на перехват ДРГ, зупинивши її просування та відкинувши ворога від позицій захисників України", – йдеться в повідомленні.
У результаті боєзіткнення ворог поніс значні втрати і, прикриваючись шквальним мінометним вогнем своїх батарей, відступив.
"На жаль, під час боєзіткнення від вогню ворога загинули двоє наших побратимів. Один з них – командир протидиверсійної групи Андрій Маслов. Осколкові поранення отримали також чотири військовослужбовці, які зараз перебувають у госпіталі. Там їм надають кваліфіковану медичну допомогу", – йдеться в повідомленні.
Бойовик-втікач розповів, як в ДНР його змушували розстрілювати українських військових під час Іловайського котла. Донеччанин втік від бойовиків після того, як його разом з малолітніми "товаришами по службі" хотіли відправити "зачищати" котел.

Related

Події в Україні 3676443865936165036

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item