Amazon заборонила використовувати свою мережу для обходу блокування

Amazon заборонила використовувати свою мережу для обходу блокування
Нові правила в Amazon пояснили боротьбою із шахраями

Компанія відтепер дозволить використовувати Фронтування тільки тим користувачам, які мають адреси, захищені єдиним сертифікатом безпеки.

Компанія Amazon повідомила про введення нових правил захисту доменів сервісу Amazon CloudFront, які передбачають заборону на використання мереж компанії для доменного Фронтування. Ця функція застосовується, у тому числі, для обходу блокування, йдеться в повідомленні на офіційному блозі концерну.
Нові правила в Amazon пояснили боротьбою із шахраями.

"Шкідливі програми можуть використовувати ніяк не зв'язані домени для обходу блокування, що виставляються на рівні TLS/SSL (протоколи, що забезпечують захищену передачу даних)", - йдеться в повідомленні компанії.

Клієнт може підключитися до сервера, який підтримує протоколи TLS/SSL під певним ім'ям, а потім зробити HTTPS-запит під зовсім іншим ім'ям.

"Наприклад, з'єднання по TLS може підключитися до www.example.com, а потім видати запит на www.example.org. Жоден з клієнтів не хотів би дізнатися, що хтось маскується під його домен", - пояснили в Amazon.

Передбачається, що відтепер компанія дозволить використовувати Фронтування тільки тим користувачам, які мають адреси, захищені єдиним сертифікатом безпеки.
Раніше повідомлялося, що Mail.ru запустила проксі-сервери для обходу блокування.

Related

Технології 15774927449904283

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item