Москва відреагувала на нові санкції США

Москва відреагувала на нові санкції США
Росія порадила американським політикам "не переоцінювати свої сили"
Міністерство закордонних справ Росії назвало рішення США запровадити нові санкції "бажанням відплатити за фіаско ракетної атаки проти Сирії" (Вашингтон назвав операцію успішною, а Кремль та Дамаск - провальною).
На думку Москви, про це свідчить включення в американський список санкцій Гатчинського навчального центру зенітних військ Військово-космічної академії імені А.Ф. Можайського та 183-го гвардійського зенітного ракетного полку Збройних сил РФ. "Мабуть, за те, що добре вчили та інструктували воїнів сирійської протиповітряної оборони, які збили велику частину ракет західних агресорів", - сказано в повідомленні.
Коментуючи санкції проти Головного розвідувального управління Генерального штабу ЗС Росії та компанії Рособоронекспорт, МЗС РФ зазначило, що "американці забули, що вже не раз запроваджували проти них санкції, і задумали знову погрожувати нам тим, чим не зуміли налякати раніше".
МЗС РФ заявило, що економічним або військовим тиском Росію не можна змусити відмовитися від відстоювання власних інтересів та підтримки своїх партнерів.
"Прагнення будь-яким способом утримати одноосібне домінування в світі штовхає США на нераціональні, а часом просто небезпечні кроки", - сказано в повідомленні.
МЗС РФ порадило американським політикам "не переоцінювати свої сили".
Як повідомлялося, Держдепартамент США запровадить санкції проти оборонних структур РФ, Китаю та інших країн за порушення американського законодавства щодо нерозповсюдження зброї масового знищення.

Related

Події у світі 7499906287785427982

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item