Створили сайт з пошуку місць відпочинку для нудистів

Створили сайт з пошуку місць відпочинку для нудистів
Сайт з приватної оренди житла NaturistBnB для туристів-нудистів запустила пара з Фінляндії. Ресурс допоможе підшукати місце для відпочинку, де голі відпочивальники зможуть повною мірою розслабитися, нікого не бентежачи.
Новий сервіс бронювання, виконаний в стилі популярного сервісу з оренди апартаментів Airbnb, і на цей момент може запропонувати мандрівникам понад 200 об'єктів нерухомості по всьому світу, передає Independent.
Переважно це дачні будиночки, і їх кількість постійно зростає. З моменту запуску сервісу вже були заброньовані десятки місць, а перші поїздки повинні відбутися в червні цього року.
Сайт також пропонує переваги для господарів-нудистів, які й самі не проти з'являтися оголеними в присутності гостей. За словами розробників, у них був досвід розміщення свого житла на Airbnb, однак після того, як вони вказали в описі своєї пропозиції "одяг необов'язково", бронювання житла різко впали.
Про запуск сервісу Фінська пара Петрі та Мінна Карьялайнен задумалася після того, як самі зіштовхнулися з проблемами під час пошуку житла для подорожей, де б дружелюбно ставились до нудистів. Адже навіть поряд спеціалізованих місць для нудистів, часто зупиняються люди, які не лояльно ставляться до такого відпочинку.
За словами творців сайту, їх ресурс пропонує мандрівникам-нудистам "свободу і безпеку, а також впевненість, що в місці розміщення можна носити настільки мало одягу, наскільки вам хочеться, при цьому нікого не ображаючи".
У серпні минулого року авторитетний фінансово-економічний журнал Forbes публікував огляд, присвячений новому тренду ресторанного бізнесу - відкриття закладів, де годують тільки голих відвідувачів. Автор огляду відзначала, що за останній час подібні ресторани відкрилися в Лондоні, Мілані та Мельбурні, а незабаром такі заклади з'являться в Токіо і Парижі.

Related

Суспільство 2235830017694178169

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item