У поліції заявили, що контролюють ситуацію під Інтером

У поліції заявили, що контролюють ситуацію під Інтером
Нацкорпус блокує телеканал Інтер

Правоохоронці заявили, що будуть реагувати на будь-які порушення і не допустять радикальних і провокаційних дій на акції націоналістів.

Поліція охороняє громадський порядок і не допустить провокацій на акції, яку Національний корпус проводить у середу, 9 травня, біля редакції телеканалу Інтер. Про це заявляє прес-служба поліції Києва.

"Поліція охороняє громадський порядок і своєю присутністю забезпечує захист від радикальних і провокаційних дій. Правоохоронці реагуватимуть на будь-які порушення і діятимуть відповідно до чинного законодавства", - сказав очільник Головного управління Національної поліції в місті Києві Андрій Крищенко.

Як повідомлялося, під телеканалом Інтер проходить акція Національного корпусу, у якій беруть участь близько 70 осіб.

Учасники розклеїли листівки на фасаді будівлі. Вони вимагають, щоб з вечірнього концерту до 9 Травня були вилучені пропагандистські заяви, озвучені ведучими концерту.

Нагадаємо, раніше телеканал Інтер розмістив у мережі уривок з концерту, присвяченого 9 Травня. На ньому ведучий Андрій Доманський виголошує промову, яка викликала бурхливе обговорення в соціальних мережах.

Related

Події в Україні 3570302187207605737

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item