Співробітники СБУ допитають бразильця Лусваргі

Співробітники СБУ допитають бразильця Лусваргі
Націоналісти захопили Рафаеля Лусваргі

Поки невідомо, чи затримають сепаратиста Рафаеля Лусваргі. Співробітники СБУ допитають бразильця, після цього буде процесуальне рішення.

 
Співробітник Служби безпеки України вийшов до націоналістів, які привели під будівлю відомства сепаратиста бразильця Рафаеля Лусваргі, і пообіцяв допитати його. Трансляцію в п'ятницю, 4 травня, вело Радіо Свобода.
 
Як повідомила Громадському прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, поки важко сказати, чи буде затриманий сепаратист.
 
"Зараз Лусваргі буде знаходитися в кабінеті слідчих, з ним буде проводитися профілактична бесіда. Поки я не можу прогнозувати, якою буде його подальша доля і чи буде він затриманий", - сказала вона.
 
Гітлянська не сказала, чи є підстави для затримання Лусваргі.
 
"Я цього не знаю. Був вирок, але зараз не можу повідомити, чи є підстави для його затримання. Зараз наші фахівці будуть з ним спілкуватися, опитувати, після цього буде процесуальне рішення. Зараз я не уповноважена повідомляти такі деталі", - сказала прес -секретар СБУ.
 
Раніше повідомлялося, що на території бразильського посольства представники націоналістичної організації С-14 захопили Рафаеля Лусваргі, який воював на Донбасі проти української армії.

Related

Політика 5375081823518214549

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item