У Житомирській області на хабарі затримали підполковника поліції

У Житомирській області на хабарі затримали підполковника поліції
Поліцейського начальника затримали під час отримання хабара

Поліцейський чиновник обклав даниною місцевих перевізників. За те, щоб їм не створювали штучних перешкод у проїзді через територію району, кожен бізнесмен повинен був платити по 12 тисяч гривень.

У Житомирській області співробітники СБУ затримали на отриманні хабара заступника начальника одного з міських відділів Національної поліції Житомирської області. Про це в суботу, 5 травня, повідомили у прес-центрі спецслужби.




Правоохоронці встановили, що підполковник поліції обклав даниною місцевих перевізників - за те, щоб їм не створювали штучних перешкод у транспортуванні лісоматеріалів через територію району, кожен бізнесмен повинен був платити по 12 тисяч гривень.
"Співробітники СБУ затримали зловмисника на одній із вулиць райцентру після отримання дев'яти тисяч гривень - другої частини хабара. Перед цим оперативники спецслужби задокументували факт отримання першої частини неправомірної вигоди в розмірі три тисячі гривень", - йдеться в повідомленні.
Операція проводилася спільно із прокуратурою та підрозділом внутрішньої безпеки поліції. Наразі вирішується питання про оголошення затриманому про підозру у вчиненні злочину і обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Related

Гаряча новина 1116357887122180493

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item