Сяюча шкіра та звабливі груди: як секс впливає на зовнішність

Сяюча шкіра та звабливі груди: як секс впливає на зовнішність

Почуття ейфорії після статевого акту може тривати до 48 год. У жінок такий емоційний стан впливає на їхню зовнішність.
Такі дані оприлюднили американські вчені. Їх висновки наводить Cosmopolitan.
Ясний погляд
Окситоцин, який називають гормоном щастя, дарує чудовий сон після сексу. В результаті ви висипаєтеся і виглядаєте свіжо протягом усього дня.
Пишні губи
Після пристрасної прелюдії не потрібні ніякі засоби для збільшення об'єму губ. Коли до них приливає кров, вони і справді виглядають об'ємнішими.
Ніжний рум'янець на щоках
Активність в ліжку змушує серце битися швидше, прискорюючи кровообіг і розширюючи кровоносні судини. Це і є те диво, яке криється за "сексуальним рум'янцем".
Сяюча шкіра
Ендорфіни, приплив яких неминучий під час хорошого сексу, мають протизапальну дію. А сплеск естрогену підвищує еластичність шкіри і стимулює виробництво колагену. Інтимні утіхи допомагають зменшити кількість зморшок і надати шкірі обличчя більше сяйва.
Спокусливі груди
Під час сексу незначно змінюється форма грудей, так як через посилене кровопостачання вони стають пружнішими і набувають красивих обрисів.
Австралійська компанія Prolong опублікувала статистичні дані про ідеальну тривалість сексу для жінок. Згідно із дослідженнями, середня тривалість бажаного сексу для жінок становить 16,07 хв.

Related

Цікаво 7748518514358224933

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item