Настоятель незаконної каплиці УПЦ МП виявився громадянином Росії

Настоятель незаконної каплиці УПЦ МП виявився громадянином Росії
Настоятель незаконно збудованої біля фундаменту Десятинної церкви в Києві каплиці УПЦ Московського Патріархату Гедеон є громадянином Росії.

Окрім того, чоловік має фальшивий український паспорт.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Ігор Луценко із посиланням на відповідь від Адміністрації президента.
"Громадянин Росії Юрій Харон має фальшивий український паспорт, виданий аж на Волині. Чому я так вирішив, що фальшивий? Тому що у мене є відповідь від Адміністрації президента", – мовиться у повідомленні політика.
Луценко також опублікував копії паспортів Гедеона та відповідь Адміністрації президента.
За словами нардепа, до комісії при Президентові України з питань громадянства не находили для розгляду матеріали щодо прийняття до громадянства України настоятеля каплиці.

Луценко звернувся до Служби безпеки України з проханням відреагувати на цей факт.
25 січня 2018-го архітекторів Олексія Шемотюка з колегою Олександром Горбанем затримали в центрі Києва. Обох звинуватили у підпалі каплиці УПЦ МП. Їм загрожує до 15 років в'язниці.
3 лютого майже 1500 киян вийшли на мітинг до МАФу на захист архітекторів. Після 10 днів тримання в Лук'янівському СІЗО Апеляційний суд столиці відпустив їх на поруки 10 народних депутатів.

Related

Суспільство 5401767828105573249

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item