Фейковий поліцейський викрадає у дітей смартфони

Фейковий поліцейський викрадає у дітей смартфони
У Харкові псевдополіцейський викрадає у дітей смартфони.
"У суботу, 19 травня, близько 15.00 Артем з другом гуляв неподалік від будинку. До дітей підійшов молодий чоловік (на вигляд 30 років, жовта футболка, темні штани, худорлявий, зріст 175-180, щетина). Представився співробітником поліції, показав якесь посвідчення і запитав, у кого з дітей телефон на Андроїді", - розповідає мама постраждалої дитини, передає "Сегодня".
Смартфон був тільки у її сина. Чоловік сказав, що в магазині гаджетів сталася масова крадіжка телефонів і проводиться перевірка.
"Сказав, що телефон підлягає перевірці та Артем повинен пройти за ним. Довів дитини до парку Пам'яті і додав, що мама повинна прийти, розписатися і забрати телефон. Був дуже переконливий. Після цього з телефоном пішов", - говорить жінка.
Про подію сім'я дізналася від друзів хлопчика. Вони прибігли до жінки і розповіла, що її сина забрав невідомий дядько.
"Ми викликали поліцію, яка шукала сина по району. Знайшли швидко, але чоловіка, який забрав телефон, так і не виявили. Коли ми пішли до райвідділу писати заяву, там сказали, що 17 травня був схожий випадок - невідомий поводив дитини по району і відібрав телефон", - каже харків'янка.
Правоохоронці розшукують зловмисника.
У доньки акторки Ольги Сумської вкрали телефон. Сталося це на столичній Лук'янівці. Про інцидент Ольга повідомила у Facebook.

Related

Гаряча новина 1885282194185305821

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item