Делегація США прибула до Північної Кореї - ЗМІ

Делегація США прибула до Північної Кореї - ЗМІ
Зустріч Трампа і Кім Чен Ина ще може відбутися

Очолив американську делегацію колишній посол США в Південній Кореї Сун Кім. Його терміново викликали з Філіппін, де він зараз очолює американське посольство.

У неділю, 27 травня, високопоставлена ​​делегація США прибула до Північної Кореї для переговорів про підготовку до зустрічі між президентом Дональдом Трампом і лідером КНДР Кім Чен Ином, повідомляє The Washington Post із посиланням на інформоване джерело.

За інформацією джерела газети, очолив делегацію колишній посол США в Південній Кореї Сун Кім. Для цього його терміново викликали з Філіппін, де він зараз очолює американське посольство.

Очікується, що Сун Кім проведе зустріч із заступником міністра закордонних справ КНДР Чхве Сон Хі 28 і 29 травня.

Нагадаємо, що лідер КНДР Кім Чен Ин підтвердив свій "твердий намір" провести саміт із президентом США Дональдом Трампом 12 червня. Цю заяву він зробив під час переговорів із президентом Південної Кореї Мун Чже Іном у прикордонному пункті Пханмунджом.

24 травня президент США Дональд Трамп заявив про скасування спільного саміту з Кім Чен Ином, який планували провести 12 червня в Сінгапурі. За його словами, скасування зустрічі зумовлено ​​"ворожими висловлюваннями" північнокорейського лідера.

Related

Події у світі 5125191149359765088

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item