У Харкові затримали підозрюваних у нападі на ветерана АТО - ЗМІ

У Харкові затримали підозрюваних у нападі на ветерана АТО - ЗМІ
У одного із затриманих знайшли російський паспорт
У неділю, 6 травня, в Харкові співробітники СБУ затримали підозрюваних у нападі на учасника АТО Дмитра Вербича в Києві, повідомляє Обозреватель з посиланням на інформовані джерела.
За словами співрозмовника видання, затримані позиціонують себе як антифашисти. У одного з них виявили паспорт громадянина РФ на ім'я В'ячеслава Лукичева.
Одна з підозрюваних розповіла, що бажання побити ветерана АТО з'явилося спонтанно під час прогулянки в районі Подолу. Вони побачили Вербича у футболці з національною символікою, потім хлопці сказали, що він - "бандерівець" і його потрібно покарати.
Після нетривалого переслідування група молодиків одягли маски та напали на нього, застосувавши газовий балончик і ніж. Потім втекли в бік супермаркету Сільпо та сіли у тролейбус.

Нагадаємо, що ввечері 2 травня в Києві невідомі скоїли напад на ветерана АТО, захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича. Він проходив вулицею і відчув удар у спину.  Повернувшись, він побачив трьох хлопців та двох дівчат у масках. Зловмисники накинулися на нього, у результаті чого він дістав колото-різане поранення у спину.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство)Кримінального кодексу України.

Related

Гаряча новина 2951528463601678916

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item