Журналіста затримали в прямому ефірі на мітингу в Москві - відео

Журналіста затримали в прямому ефірі на мітингу в Москві - відео
У всіх містах Росії 5 травня пройшли масові затримання на акціях протесту
У суботу, 5 травня, під час протестних акцій у Москві був затриманий журналіст проекту Настоящее время Олексій Александров, який у цей час перебував в прямому ефірі.
Про це передає Радіо Свобода.
"Журналіста проекту Радіо Свобода та Голосу Америки Настоящее время Олексія Александрова з застосуванням сили затримали поліцейські в Москві 5 травня під час висвітлення акції проти президента Володимира Путіна", - повідомили у виданні.
Раніше повідомлялося, що представники керівництва Європейського союзу та США прокоментували масові затримання людей, які сталися під час акцій протесту 5 травня в Росії.
Нагадаємо, в суботу, 5 травня, у понад 80 містах Росії проходили мітинги в зв'язку з інавгурацією президента Володимира Путіна. Рух ініціював опозиціонер Олексій Навальний. У Москві акція відбулася без дозволу влади. Навального затримали. Його звинувачують в непокорі поліції, одного з його соратників звинувачували в порушенні правил проведення публічних заходів. Про звинувачення кримінального характеру до цього не повідомлялося.
Наразі по всій Росії затримали близько 1600 осіб.

Related

Події у світі 4657760269914430856

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item