У Раді заговорили про достроковий розпуск

У Раді заговорили про достроковий розпуск

60 депутатів фракції "Блок Петра Порошенко" можуть вийти з коаліції для розпуску Верховної Ради.
Про це заявила віце-спікер парламенту Оксана Сироїд в інтерв'ю LB.ua
"Знаєте, дурі у кожного може вистачити в якийсь момент. Але я сподіваюся, якщо не здоровий глузд, то хоча б страх, зупинить президента. Ну і не тільки президента. Насправді цю тему з достроковими парламентськими виборами підгодовують люди в оточенні президента, які його на це і штовхають", - заявила вона.
"Це люди з керівництва фракції БПП, і люди з Адміністрації президента, які грають в цю гру", - додала Сироїд.
"Минулого тижня знову пішла така історія, коли завалюється парламентом закон про Антикорупційний суд. І виходить президент і каже, навіщо нам такий парламент, і розпускає його. А перед тим 60 депутатів виходять з БПП. Виходять з коаліції. І все - немає коаліції. Ну і неможливо її створити, бо де ж взяти 60 чоловік. Так, теоретично і таке може бути", - розповіла віце-спікер.
Українці обрали Верховну Раду восьмого скликання на позачергових виборах 26 жовтня 2014-го. До парламенту пройшли: "Народний фронт", "Блок Петра Порошенка", "Самопоміч", "Опозицій­ний блок", Радикальна партія Олега Ляшка і "Батьківщина". У Раді працюють 423 депутати. 225 обрані за списками партій і 198 — в одномандатних округах.
Свої повноваження парламент має припинити 2019 року.

Related

Політика 1993427927401865616

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item