У Німеччині в найбільшому парку розваг сталася пожежа

У Німеччині в найбільшому парку розваг сталася пожежа Пожежу локалізовано, потерпілих немає
У найбільшому парку розваг Europa Park у місті Рутс на південному заході Німеччини сталася пожежа, повідомляє прес-служба парку в Twitter.
"Поблизу атракціону Пірати Батавії спалахнула пожежа. Наші служби перебувають на місці і намагаються загасити вогонь", - йдеться в повідомленні.


За попередніми даними, вогонь почав поширюватися з одного з павільйонів у "голландській" частини парку, перейшовши на декорації біля гірки Пірати Батавії і перекинувся на "скандинавську" частину парку.




The Pirates in Batavia ride at Europa-park in Germany is currently experiencing a horrific fire and part of the park is being evacuated. We hope no one got hurt here. Photo credit: Amandine C. pic.twitter.com/bAlx3eeKEd
The aftermath of the fire at Europa Park is horrifying... Before and after photos of the Scandinavia section. pic.twitter.com/kDRaE55bww


Посмотреть изображение в ТвиттереПосмотреть изображение в Твиттере

Пожежні локалізували вогонь через три години після загоряння. У момент інциденту в Europa Park знаходилося приблизно 25 тис. відвідувачів. За інформацією пожежників, ніхто не постраждав.




Влада Руста попросила місцевих жителів не відкривати вікна і двері через густий дим.




Europa Park вважається найбільшим парком розваг у Німеччині і другим за відвідуваністю в Європі після паризького Діснейленду. Парк відкрили в 1975 році, в ньому знаходяться 16 тематичних розділів, які представляють 13 європейських країн.

Related

Події у світі 388207062296668308

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item