Німеччина передасть на Донбас лікарські автомобілі

Німеччина передасть на Донбас лікарські автомобілі

Німеччина передасть на Донбас медичні автомобілі, які дозволять транспортувати поранених на більші відстані в краще обладнані лікарні.
Безкоштовні санітарні авто отримають шпиталі Попасної, Світлодарська, Торецькому і Авдіївки, про це Уніан повідомили в Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Україні.
"За допомогою цих автомобілів можна буде транспортувати поранених і хворих у краще обладнані лікарні для подальшого лікування. Таким чином будуть врятовані життя людей", - сказала парламентський статс-секретар Німеччини Марія Флаксбарт.
Загалом Донбас отримає чотири медичних автомобіля.
"Придбання цих автомобілів і засобів невідкладної медичної допомоги є продовженням нашої великої активної діяльності в Україні", - підкреслила Флаксбарт.
Зазначається, що офіційно про передачу автомобілей повідомлять 17 травня на прес-конференції Діємо разом: партнерство і діалог, в якій візьмуть участь перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів, парламентський статс-секретар Марія Флаксбарт і посол Німеччини Ернст Райхель.
Раніше, Національна поліція України поповнила свій автопарк на 400 ліфтбеків Skoda Rapid. Автомобілі зібрали на підприємстві "Єврокар" в Соломоново, Закарпатської області.

Related

Суспільство 7440983724302862684

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item