Прикордонники затримали трьох людей з "паспортами" ДНР

Прикордонники затримали трьох людей з "паспортами" ДНР
Чоловік намагався потрапити в Україну за "паспортом" ДНР

Один чоловік надав прикордонникам "паспорт" ДНР. Ще двоє крім "документів" фейкової республіки мали при собі георгіївські стрічки.

Співробітники Держприкордонслужби протягом останньої доби виявили трьох громадян України з документами фейкових республік. Про це в понеділок, 21 травня, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Зазначається, що двох українців які прямували на в'їзд в Україну, військовослужбовці Краматорського загону зупинили в КПВВ Мар'їнка.

Під час перевірки прикордонники встановили, що українці перетнули державний кордон з України в Росію і назад через закритий пункт пропуску Маринівка.

Крім того, під час огляду в салоні автомобіля серед особистих речей громадян виявлено георгіївську стрічку і "документи" ДНР, серед яких дозвіл на зброю і свідоцтво про реєстрацію фізичної особи підприємця. Недійсні документи і заборонену символіку вилучили.

Ще одного громадянина України, який перетнув кордон з України в Росію через закритий пункт пропуску Успенка, прикордонники Харківського загону виявили в пункті пропуску Гоптівка. Прямуючи в Україну, чоловік на прикордонному контролі надав паспорт, виданий ДНР.

Після проведення перевірочних та фільтраційних заходів недійсний документ вилучили.

Про дані факти повідомлено співробітників Нацполіції і СБУ.

Нагадаємо, в ДНР заявили про видачу 172 тисяч своїх "паспортів". Кампанія з видачі "паспортів ДНР" стартувала в березні 2016 року.

Related

Події в Україні 274675278062334610

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item