Шторм під Запоріжжям: ДСНС евакуює людей

Шторм під Запоріжжям: ДСНС евакуює людей
У Запорізькій області евакуюють людей із підтоплених баз відпочинку

Станом на 15:00 28 травня евакуювали близько 200 осіб, з них 60 дітей. Майже 100 осіб перевезли тракторами.

Рятувальники евакуювали близько 200 осіб, в тому числі 60 дітей, з підтоплених баз відпочинку в Кирилівці Запорізької області. Про це в понеділок, 28 травня, повідомляється на сайті ДСНС у Запорізькій області.

Так, вранці 28 травня в селищній раді смт Кирилівка проведено засідання штабу з ліквідації наслідків негоди. Місцева влада ухвалила рішення про виділення двох тракторів для перевезення людей, а також про притягнення рятувальників ДСНС.
"Станом на 15:00 евакуювали близько 200 осіб, з них 60 дітей. Майже 100 осіб перевезли тракторами. Ще 30 машин і близько 100 осіб, які перебували на найпроблемніших ділянках, рятувальники на автомобілі високої прохідності САРМ відбуксирували на безпечну територію", - йдеться в повідомленні.
За даними відомства, ситуація контролюється, проводиться постійний моніторинг. Підрозділи ДСНС у Запорізькій області перебувають у бойовій готовності до дій за призначенням.

Раніше повідомлялося, що в курортному селищі Кирилівка Якимівського району Запорізької області на Федотовій косі в Азовському морі в результаті сильного шторму підтоплені бази відпочинку.

Related

Події в Україні 1658826782744549658

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item