Зіткнення на матчі в Черкасах: Дії поліцейських перевірять на правомірність

Зіткнення на матчі в Черкасах: Дії поліцейських перевірять на правомірність
Усіх затриманих вже відпустили
Розпочато службове розслідування, в рамках якого буде перевірена правомірність дій працівників поліції під час зіткнень на заключному турі першої ліги між командами Черкаський Дніпро і Суми. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.
Серед 26 затриманих на матчі в Черкасах виявився ветеран АТО Олег Толмачов, який відмовився потиснути руку президенту Петру Порошенку під час національного відбору Ігор нескорених. Про це Толмачов повідомив на своїй сторінці у Facebook.
У поліції підтвердили, що затриманих опитали та відпустили.
Поліцейські, в свою чергу, заявляють, що внаслідок бійки на матчі тілесні ушкодження отримали 17 правоохоронців і глядач, який намагався заспокоїти вболівальників.
"На неодноразові зауваження адміністрації стадіону, стюардів і глядачів молодики не реагували, проте продовжували палити фаєри, кидати їх на газон і під час матчу вийшли на футбольне поле. На зауваження поліцейських, які намагалися їх заспокоїти, молодики відреагували агресивно та почали застосовувати фізичну силу", – повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції України в Черкаській області.
Раніше повідомлялося, що в Черкасах поліцейські затримали 26 учасників масових бійок під час футбольного матчу Черкаський Дніпро-Суми. Гру зупинили через заворушення на 54-й хвилині.
За фактом правопорушення було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Related

Події в Україні 4716059418026045675

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item