У Дніпрі чоловік погрожував влаштувати стрілянину

У Дніпрі чоловік погрожував влаштувати стрілянину
Чоловік погрожував кинутися в річку і влаштувати стрілянину

Конфлікт виник через металеву арку на набережній, яку намагалися знести співробітники комунальної служби. Чоловік заявляв, що має на неї право власності і заперечує проти знесення.

Озброєний чоловік у Дніпрі намагався зістрибнути в воду і погрожував поліції стріляниною. Інцидент стався у вівторок, 15 травня, на Січеславській набережній біля мосту на Монастирський острів, повідомляє Сегодня.
Відзначається, що чоловік стояв на перилах і погрожував кинутися в воду. Свої дії він конкретно не пояснив, лише сказав, що вони стосуються права на власність. Якийсь час він розмовляв з поліцейськими і присутніми людьми. А пізніше дістав пістолет і почав ним розмахувати. При цьому він сказав, що нічого не робитиме.
Поліцейські попросили чоловіка прибрати зброю і намагалися до нього наблизитися. На що той відповів, що буде стріляти. Також чоловік заявив, що у нього є дозвіл на носіння зброї.
Пізніше він все ж віддав пістолет копам. Також чоловік показав правоохоронцям дозвіл на зброю.
"Наразі встановлюється, що сталося. На місці працює КП Благоустрій міста з документами на знесення. Конструкцію (металеву арку внизу набережної) хотіли знести, але чоловік заявив, що у нього є на неї права. Він проти знесення. Співробітник КП стверджує, що це не так. На місці працює слідчо-оперативна група", - заявив у коментарі лейтенант поліції Віталій Гарбуз.
За його словами, пістолет у чоловіка вилучили за неправильне носіння зброї. Який це саме пістолет - газовий, травматичний або бойовий - в поліції не повідомляють.




Раніше в Києві поліцейські затримали чоловіка, який гуляв по місту з гранатою в рюкзаку. Інцидент стався на вулиці Каунаській.
 
А у Львівській області чоловік обстріляв сусіда з пістолета. Причиною став побутовий конфлікт.

Related

Події в Україні 7259319915317551289

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item