У Святошинському районі Києва застрелили чоловіка, поліція розшукує злочинця

У Святошинському районі Києва застрелили чоловіка, поліція розшукує злочинця
З місця події правопорушник зник
У Києві в Святошинському районі в результаті конфлікту між трьома невідомими застрелили чоловіка, передає відділ комунікації поліції Києва.
"У результаті конфлікту між трьома невідомими один з них кілька разів вистрілив у живіт опонентові. Від отриманих травм потерпілий помер. З місця події правопорушник зник", - йдеться в повідомленні.
Як наголошується, інформація про стрілянину на вулиці Академіка Булаховського надійшла до поліції близько 21:00. Постраждалого, 24-річного хлопця, в несвідомому стані госпіталізували до медичного закладу, де від отриманих поранень він помер.

 Фото: Владислав Кузнєцов via Інформатор

Як передає Інформатор з посиланням на власні джерела, постріли пролунали близько 20:30.
"Все сталося біля будинку, в якому проживає потерпілий. Прозвучало два постріли. За попередньою інформацією постріли були зроблені з бойової зброї", - йдеться в повідомленні.
Зараз на місці працюють експерти, кінологи зі службовими собаками, а оперативники встановлюють можливих свідків і очевидців злочину.

Фото: відділ комунікації поліції Києва

"Слідчим відділом Святошинського управління поліції відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зусилля поліції спрямовані на встановлення і затримання підозрюваного", - повідомили в поліції.

Related

Гаряча новина 4410634532445018668

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item