Правоохоронці затримали викрадача мотоцикла брата Найєма

Мотоцикл наразі вилучено
Працівники столичного карного розшуку затримали на проспекті Перемоги киянина 1986 року народження, який підозрюється у викраденні мотоциклу юриста Масі Найєма. 
Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у місті Києві.
Зазначається, що зловмисник випадково помітив біля судової установи мотоцикл, в якому власник залишив ключі. Чоловік "скористався можливістю" і незаконно заволодів транспортним засобом.
У результаті вивчення відео з камер спостереження, які встановлені у Києві в рамках програми Безпечна столиця, правоохоронці відстежили маршрут, за яким рухався правопорушник.
До цього випадку чоловік працівниками поліції не затримувався. Мотоцикл наразі вилучено.
Брат депутата Мустафи Найєма повідомив у Facebook, що із пропозицією "викупити" транспортний засіб йому дзвонили невідомі. Сума "викупу" складала 5 тисяч доларів при тому, що під час придбання мотоцикл коштував 1,5 тисячі.
За фактом викрадення транспортного засобу розслідується кримінальне провадження, яке відкрито 11 травня за ч.1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкції статті передбачають штраф від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.
Раніше повідомлялося, що у п'ятницю, 11 травня, у брата народного депутата Мустафи Найєма Масі під будівлею Апеляційного суду міста Києва викрали мотоцикл. 

Related

Події в Україні 6252285011127541601

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item