У Сумах жінка взяла в заручники чотирирічну дитину

У Сумах жінка взяла в заручники чотирирічну дитину
У Сумах жінка взяла в заручники сина знайомої

Таким чином мешканка Луганської області намагалася повернути свою доньку, яка перебувала в місцевому дитячому будинку.

У Сумах у вівторок, 29 травня, мешканка Луганської області закрилася в орендованій квартирі із сином своєї подруги і погрожувала відрізати дитині голову. Таким чином жінка намагалася повернути свою дочку, яка перебувала в місцевому дитячому будинку. Про це повідомляє поліція Сумської області.

Так, вранці на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що в квартирі однієї з багатоповерхівок на вул. Охтирська жінка замкнулася із сином своєї подруги і погрожує його вбити. Зловмисниця вимагала привести її трирічну доньку, яку, за її словами, подруга вночі віддала в дитячий будинок.







"Спочатку переговори ми проводили через віконні решітки. Жінка була в неадекватному стані і реально погрожувала дитині відрізати ножем голову. Хлопчик був дуже наляканий і плакав. З'ясувалося, що жінка утримувала дитину подруги через неприязнь. Встановлено, що вночі вона з подругою розпивала спиртне. Після чого подруга і віддала її дочку в дитячий будинок. І сьогодні таким неадекватним способом жінка вирішила її повернути", - розповів Володимир Бабич, заступник начальника поліції в Сумській області.

Незабаром дівчинку привезли з дитячого будинку. Жінка через вікно передала співробітникам поліції свого заручника і ніж в обмін на власну дитину.

Після налагодження контакту жінка відкрила двері керівнику психологічної служби поліції.

Зараз вона затримана. Поліція відкрила кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.
Раніше на південний схід від Лондона озброєна людина захопила заручників в ресторані McDonald's.

Related

Гаряча новина 1115337719313877069

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item