"Росія потрапить у грандіозний скандал" - розповіли, як ЗСУ приборкають агресора

"Росія потрапить у грандіозний скандал" - розповіли, як ЗСУ приборкають агресора

Новітнє озброєння, яке вже мають українські бійці на Донбасі, призведе до кадрового дефіциту у бойовиків і змусить Росію робити хибні кроки.
У цьому впевнений військовий експерт Олексій Арестович.
"Це означатиме, що треба заводити штатні війська (Росії), що призведе до ризику виявлення їх міжнародною спільнотою. Адже насправді все - від Bellingcat до західних розвідок - бачать, хто і як заходить. А загибель і потрапляння їх штатних військових в полон потягнуть за собою грандіозний скандал на рівні ООН та ПАРЄ. Мовляв, Росія - агресор, значить, будуть додаткові санкції.
Росія однозначно програє цей конфлікт. Тут питання тільки в термінах. І, повторюся, заяву Волкера не несе жодних загроз. Ця заява на рівні: "Маша, виходь за мене, тому що з усіма іншими ти не будеш щаслива". Тобто дотримуйтесь нашої стратегії, тому що з усіма іншими вам не буде щастя. Ось вам і заяву Волкера", - сказав експерт.
17 травня під Горлівкою терористи атакували ЗСУ, зав'язався бій. Бойовики зробили спробу штурму позицій ВСУ на Горлівському напрямку. В ході бою 5 терористів були вбиті, 8 – поранені.

Related

Події в Україні 7444424848673976900

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item