"Імідж просто жахливий" - у ЄС зробили жорстку заяву про Україну

"Імідж просто жахливий" - у ЄС зробили жорстку заяву про Україну

Україна має небагато прихильників серед держав-членів Євросоюзу через поганий імідж на Заході.
Про це сказав голова представництва ЄС в Україні Г'ю Мінгареллі на зустрічі з віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванною Климпуш-Цинцадзе, повідомляє УНН
"Лише кілька країн реально підтримують Україну. Більшість держав-членів ЄС хочуть не псувати своїх стосунків з Росією через Україну, Грузію чи Молдову. Це є реальним. І я збрешу, якщо скажу вам, що більшість країн-членів підтримують Україну", - заявив посол.
Щоразу, коли в Європі говорять про Україну - це корупція
"Це так тому, що імідж вашої країни в ЄС просто жахливий. І дуже небагато людей на Заході знають, якою насправді є Україна. Що це - велика країна з 40 мільйонами жителів, найбільша держава на Європейському континенті, що знаходиться у його серці, яка виробляє ракети, супутники і двигуни для літаків, з найкращими землями в Європі, фантастичним туристичним потенціалом і трудовими ресурсами, що готові працювати за 200 доларів на місяць. Якщо б в ЄС більше людей знали про цю реальність, у мене немає сумніву, що у вас було б більше друзів.
Щоразу, коли тема України піднімається в Європі - це завжди торкається негативного аспекту: корупції, Чорнобиля, війни, проституції. Ви не побачите обговорення жодного з багатьох позитивних аспектів цієї країни. Отже, великою проблемою є комунікація", - заявив Мінгареллі.
У березні 2014 року Україна підписала з ЄС політичну угоду про асоціацію. У червні того ж року - економічну. Угоду повністю ратифікували торік.
У червні 2017-го між Україною та ЄС запрацював безвізовий режим.

Related

Політика 8246814290852814316

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item