Як вивести формулу ідеального сексу. Блог Ірини Говорухи

Як вивести формулу ідеального сексу. Блог Ірини Говорухи
Фото: 4pmphoto@gmail.com/Depositphotos
Формулу сексу не прочитаєш у жодному підручнику
У моєї знайомої з'явився оригінальний шанувальник: художник-ботан. Він говорить напівпошепки, обожнює підтяжки і вечеряє тільки ананасом, присипаним сіллю. Крім того, пише олією, але не натюрморти, портрети, марину й анімалістику, а жіночі вагіни у вигляді квітів. Його студія нагадує пікантну оранжерею. Всі стіни завішані інтимними орхідеями, напіврозпущеними маками, африканськими гідронами і губатими трояндами. Ось уже третій тиждень "майстер" вмовляє кохану стати моделлю та обіцяє помістити її сакральне місце в найвишуканіший бутон. Відверто каже, що тільки в такий спосіб може отримати справжнє задоволення.
У другої дівчини хлопець уявив себе зіркою порнофільму. Накачав м'язи і натягнув у спальні дзеркальну стелю. Вивчив напам'ять роль сантехніка, директора тепличного комбінату і Тарзана. Нещодавно умовив перевтілитися у вчительку креслення, а сам з'явився у "клас" "батьком двієчника". Постійно пропонує дуже немислимі пози, типу "хрестиків-нуликів", "щипців" і "тигра, що підкрадається", і дівчина виявляє свою п'яту то за вухом, то в пахві. Деякий час терпіла, бо хлопець дуже подобався, а потім закричала, що вона не котлета на сковорідці і не варто так часто її перевертати:
– Тільки-но розслаблюсь, настроюсь, зловлю хвилю, а тут бац – "патронташ" або "ялівець". "Порноактор" щиро здивувався, адже його попередня дама від подібного впадала в екстаз.
Моя далека родичка по величезному секрету зізналася, що збуджується від шібарі. Навіть закінчила спеціальні курси і тепер шукає того, хто зможе її зв'язати. Інша просить, щоб під час прелюдії їй давали ляпаси і били по попі лінійкою. Третя заводиться, коли партнер матюкається і обзиває брудною повією.
Великий вождь Монтесума примушував своє плем'я займатися сексом на плантаціях какао, вважаючи це найкориснішим добривом. Петро III збуджувався, коли дружина одягала ворожу військову форму. Максим Горький більше любив підглядати за процесом, наспівуючи народні пісні. У племені баганда є традиція займатися сексом у полі. Для цього пара, у якої є близнюки, розташовується на грядці подорожника, але не просто так. Жінка ховає всередину квітку подорожника, а чоловік намагається її дістати без допомоги рук.
Виходить, ми маємо формулу всього: води, цукру, циліндра і скороченого множення. Оцту, крові та яблучної кислоти. Солі, соди, ідеальної ваги, успіху та якісного сексу. Тільки останню не прочитаєш у жодному підручнику. Не позичиш у сусіда. Не підглянеш у "Гіркому місяці" і не скопіюєш, як лендінг. Кожен зобов'язаний вивести її сам. І неважливо, який вигляд вона матиме: у вигляді еротичної квітки, брудних слівець або шібарі. Головне – обопільний кайф.

Related

Цікаво 4676830827889769147

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item