Савченко давали зброю полковники РФ - генпрокурор

Савченко давали зброю полковники РФ - генпрокурор

Українські правоохоронці встановили імена та посади російських полковників, які давали зброю депутату Надії Савченко для вчинення теракту в центрі Києва.
Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко в Острозькій академії у п'ятницю, пише "Українська правда"
"Після Революції гідності ми всі живемо в умовах трьох воєн. Перша очевидна – це війна з російськими окупантами і проросійськими сепаратистами на Донбасі", – заявив він.
Луценко уточнив: "Нам протистоять не тільки 40 тисяч озброєних сепаратистів-терористів, не тільки тисячі офіцерів російської армії, які керують ними – я це стверджую офіційно".
"Хоча б на прикладі запланованого Надією Савченко терористичного акту ми довели, що конкретні полковники Російської Федерації видавали їй зброю для терористичного акту в центрі української столиці", – заявив генпрокурор
"Ми знаємо цих полковників за прізвищами, за їхніми іменами-прикриттями, за їхніми посадовими званнями тощо", – додав він.
Надію Савченко підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів Кабміну, народних депутатів, повалення конституційного ладу і змові з ватажками бойовиків ДНР.
За інформацією слідства, вона спільно з керівником центру "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном планували теракти за допомогою зброї, виготовленої в ДНР та завезеної з Росії. Їй загрожує покарання аж до довічного ув'язнення.

Related

Політика 4684387984540748959

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item