Чому вмирає кохання - відповідь режисера

Чому вмирає кохання - відповідь режисера

Головне у стосунках — не форсувати події, впевнений режисер театру імпровізації "Чорний квадрат" Анатолій Нейолов.
Одружений з акторкою театру Наталією Казанцевою. Вона на 16 років молодша.
"З моменту зустрічання до одруження у нас з дружиною минуло сім років. Потім рік після одруження ще жили в різних квартирах. Вона займалася у моїй театральній студії. Я не одразу зрозумів, що це моя людина. Вона на 16 років молодша, гарна. Не вірив, що можу їй сподобатися", - згадує керівник театру.
Анатолій Нейолов поділився своїми роздумами про кохання, стосунки між чоловіком і жінкою.
1. Кохання — це коли щастя іншої людини важливіше, ніж власне.
2. Вперше закохався у школі в старшу дівчину. Вона була найкрасивіша. Все, що я хотів, - постійно на неї дивитися. Прибігав на перерві й спостерігав. Було добре від того, що на світі є ця людина й можна нею насолоджуватися.
3. До 30 років можна кохати лише випадково. Ці почуття мотивують гормони. У зрілих людей - любов свідома, якісніша. Бо щоб покохати іншого всією душею, потрібно розібратися із собою.
4. Найгармонійніші стосунки у тих пар, які постійно працюють над собою. Ми з дружиною теж намагаємося це робити. Коли сваримося, — не підвищуємо тон, ввічливо говоримо. Чим складніша ситуація, тим повільніше ми себе у ній ведемо.
5. Кохана жінка — найкраща. Ти приймаєш її такою, якою вона є.
Кохання — це коли щастя іншої людини важливіше, ніж власне
6. Є лише три причини, через які вмирає любов. Перша — коли одна людина втомлюється від іншої. Друга — коли люди нічого не роблять задля збереження стосунків. Третя — коли з'являється інша людина, краща за твого партнера. Ось це найбільша трагедія.
7. Якщо кохану хочеш виправити, змінити - це не кохання, а використання.
8. Подружні зради бувають у тих, в кого фізіологія перемагає інтелект. Я можу переспати з іншою жінкою. Це нічого не змінить у моїх стосунках з дружиною, але я втрачу повагу до себе. Тому не хочу хотіти інших жінок.
9. Коли ми посваримося з дружиною, я першим пишу повідомлення з вибаченням. Тільки та людина, яка глибоко впевнена у своїй правоті, може вибачатися першою.

Related

Цікаво 4668338841579677014

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item