У Києві затримали матір загиблої Бережної - ЗМІ

У Києві затримали матір загиблої Бережної - ЗМІ
У Києві затримали матір Ірини Бережної

Олену Бережну затримали під час акції "Безсмертний полк". Зараз жінка перебуває в Печерському райвідділі поліції.

 
У Києві під час акції "Безсмертний полк" поліція затримала голову Інституту правової політики і соціального захисту імені Ірини Бережної Олену Бережну. Про це в середу, 9 травня, повідомляє Главком.
 
Зазначається, що жінку затримали за використання забороненої в Україні георгіївської стрічки.
 
"Під час затримання Бережна пручалася, але правоохоронцям все ж вдалося помістити Бережну в автомобіль патрульної поліції", - повідомляє ЗМІ.
 
У той же час правозахисна група Успішна варта на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомляє, що Бережна зараз знаходиться в Печерському райвідділі поліції. До неї їде адвокат.
 
"Співробітники поліції застосували до неї фізичне насильство, Олена Бережна з райвідділу буде їхати в лікарню для отримання медичної допомоги. Олена Бережна просить про допомогу всі правозахисні і міжнародні організації", - йдеться в повідомленні.

 
Раніше повідомлялося, що поліція Києва затримала чотирьох осіб - намагалися використовувати заборонену символіку і без перевірки пройти на територію проведення масових заходів.
 
Як повідомлялось, 5 серпня 2017 року Ірина Бережна загинула в ДТП на узбережжі Адріатичного моря між Італією і Хорватією. За кермом був громадянин Болгарії. Він також загинув в аварії.
 
В аварії вижила тільки 8-річна донька Бережної - Даніела. Дівчинка сиділа ззаду і була пристебнута ременями безпеки.

Related

Події в Україні 182773169445036332

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item