Правоохоронці займалися рекетом та викрадали людей


Затримали 9 членів організованого злочинного угруповання, до якого входили правоохоронці, за підозрою в рекеті, здирництві, викраданні людей в Києві та Київській області.

Про це в Facebook повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.
"Поки "спить" недієздатна ДБР (Держбюро розслідувань.) - знешкоджена банда, в складі якої були чинні правоохоронці та адвокат. Головна військова прокуратура провела 60 обшуків, затримали 9 членів організованої озброєної банди, яка тероризувала Київ і область", - йдеться в повідомленні.



Злочинці займалися рекетом, здирництвом грошових коштів і майна, посеред дня викрадали людей, позбавляли їх свободи, катували і застосовували тортури.
На причетність до скоєння особливо тяжких злочинів перевіряються співробітники Служби безпеки в Київській області.
Слідством встановлено, що діяльність злочинної організації координували кримінальні авторитети, які перебувають у розшуку за скоєння злочинів проти учасників євромайдану.
У Кропивницькому 3 поліцейським та 1 цивільному повідомили про підозру. Зловмисники грабували людей та катували їх. Діяльність організованої злочинної групи, що складалася з керівників та оперативних працівників поліції, припинила у Кропивницькому Служба безпеки України спільно з прокуратурою.

Related

Гаряча новина 3370133235354603296

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item