Водій побив биткою поліцейського


У Києві оперативники затримали чоловіка, який через зауваження побив битою поліцейського.
Інцидент стався на проспекті Степана Бандери в Оболонському районі столиці. У поліцію від лікарів надійшло повідомлення про те, що вони госпіталізували 26-річного чоловіка з відкритою черепно-мозковою травмою голови. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група і наряд патрульної поліції, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.
Водій побив биткою поліцейського


Встановлено, що потерпілий - поліцейський полку поліції особливого призначення. Неподалік від автозаправки на вулиці Богатирській працівник поліції помітив, як водій іномарки порушує правила дорожнього руху, чим створює аварійну ситуацію. Коли спецназівець зробив зауваження правопорушнику, той з двома пасажирами агресивно відреагували на критику.
"Зловмисник наздогнав поліцейського, який перебував за кермом на проспекті Степана Бандери і перекрив йому подальший рух. Коли правоохоронець вийшов з автомобіля, троє чоловіків почали кричати на нього, використовуючи нецензурну лайку. У розпал конфлікту водій автомобіля Volkswagen витягнув з салону автомобіля бейсбольну биту і вдарив працівника поліції по голові ", - розповів начальник слідчого відділу Оболонського управління поліції Олексій Журавель.
За камерами відеоспостереження оперативники швидко встановили номери машини підозрюваного і відстежили рух транспортного засобу. Затримали його на вулиці Вацлава Гавела в Солом'янському районі столиці.
"Нападникам виявився 18-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Свої дії він відмовився пояснювати. Його затримали та повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою ", - додав Олексій Журавель.
З місця події правоохоронці вилучили знаряддя скоєння злочину. За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження.
У Житомирі нетверезий водій автомобіля Honda Accord під час оформлення адміністративних матеріалів травмував патрульного .

Related

Гаряча новина 6792861396215326223

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item