На інавгурації Путіна не піднявся стяг президента

На інавгурації Путіна не піднявся стяг президента
З штандартом президента РФ вийшов конфуз

У Кремлі стверджують, що штандарт було піднято до кінця, а те, що було показане по ТБ, - це враження таке, чисто візуальне.

Під час інавгурації президента Росії Володимира Путіна в Кремлі солдати не змогли підняти штандарт президента РФ. Ці кадри потрапили в пряму трансляцію ТБ і зараз доступні в мережі.

Як повідомляє Московський комсомолець у понеділок, 7 травня, інцидент стався після того, як Путін виголосив присягу, поклавши праву руку на Конституцію Росії. Потім у Великому Кремлівському палаці зазвучав гімн Росії, і всі присутні почали співати його слова. В цей час телеканали показали кадри, як військовослужбовці намагаються підняти штандарт президента над Кремлем. Вони тягнули тросик, але прапор застряг посередині флагштока.

Режисер трансляції переключився знову на співаючий зал і через деякий час повернувся до штандарта, але солдатам впоратися з ним так і не вдалося, він так і не піднявся вгору.

Після цього в телетрансляції був показаний прапор Росії, який раніше був піднятий на іншому шпилі.

Пізніше комендант московського Кремля генерал-лейтенант Сергій Хлєбніков заявив в ефірі радіостанції Говорит Москва, що штандарт було піднято до кінця, а те, що було показане по ТБ, - це враження таке, за його словами, чисто візуальне.
"Я не намагаюся знайти якесь виправдання, це дійсно так", - додав Хлєбніков.
Нагадаємо, 7 травня відбулася інавгурація Володимира Путіна. Він вступив на посаду президента РФ учетверте і тепер керуватиме росіянами до травня 2024 року.

Related

Події у світі 1158776966541296907

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item