Зустріч американської та північнокорейської делегацій відбулася. США продовжують готуватися до саміту Трампа та Кім Чен Ина

Зустріч американської та північнокорейської делегацій відбулася. США продовжують готуватися до саміту Трампа та Кім Чен Ина
Зустріч делегацій відбулася у Пханмунджомі - в демілітаризованій зоні між двома Кореями
Американські та північнокорейські офіційні особи 27 травня зустрілися у селі Пханмунджом у демілітаризованій зоні між КНДР та Південною Кореєю.
"Делегація США веде переговори з північнокорейськими чиновниками у Пханмунджомі", - передає Reuters слова речника Держдепартаменту Хізер Ноєрт.
Ноєрт також повідомила, що підготовка до зустрічі президента США Дональда Трампа і північнокорейського лідера Кім Чен Ина триває.
Крім того, представниця Білого Дому Сара Сандерс заявила, що вранці 27 травня у Сингапур вирушає "попередня команда", щоб розробити логістику можливого саміту Трампа та Кім Чен Ина.
Раніше про те, що високопоставлена делегація США прибула до Північної Кореї для переговорів про підготовку до зустрічі Трампа та Кім Чен Ина повідомляли ЗМІ.
Нагадаємо, що лідер КНДР Кім Чен Ин підтвердив свій "твердий намір" провести саміт із президентом США Дональдом Трампом 12 червня. Цю заяву він зробив під час переговорів із президентом Південної Кореї Мун Чже Іном у прикордонному пункті Пханмунджом.
24 травня президент США   Дональд Трамп заявив про скасування спільного саміту з Кім Чен Ином, який планували провести 12 червня в Сінгапурі. За його словами, скасування зустрічі обумовлена ​​"ворожими висловлюваннями" північнокорейського лідера.

Related

Події у світі 4190635464954996559

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item