У жителя Івано-Франківська виявили диверсійний посібник і цілий арсенал боєприпасів і вибухівки

У жителя Івано-Франківська виявили диверсійний посібник і цілий арсенал боєприпасів і вибухівки
При обшуку були вилучені гранати, міни та постріли до гранатомета
В одній з квартир у Івано-Франківську працівники Служби безпеки України виявили цілий арсенал боєприпасів і вибухівки.
Як повідомили у СБУ, засоби ураження у себе вдома зберігав житель обласного центру, який неодноразово був на сході України.
"Під час обшуку у квартирі зловмисника правоохоронці вилучили предмети схожі на боєприпаси, у тому числі три міни МОН-100 і МОН-50, п'ять протипіхотних мін інших типів і три мінних універсальних детонатора, електродетонатор, постріли до підствольних гранатометів, чотири ручні гранати різних типів і запали до них, піротехнічні патрони, порошкоподібні і пресовані хімічні речовини у кустарній упаковці ", - йдеться у повідомленні.
Крім того, у господаря квартири знайшли радянський військовий навчально-методичний посібник з підготовки диверсантів Методика спеціальної та тактико-спеціальної підготовки позаштатних саперних відділень.
"Вилучені засоби ураження спрямовано на експертизу. Тривають слідчі дії для встановлення реальних мотивів зберігання чоловіком арсеналу", - додали у спецслужбі.
Раніше повідомлялося, що у селі Лісна Тарновиця Івано-Франківської області український військовий, який перебуває у відпустці, кинув у натовп осколкову гранату.

Related

Гаряча новина 3945241573195019997

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item