У ДНР заявили про затримання українського "шпигуна"

У ДНР заявили про затримання українського "шпигуна"
У ДНР заявили про затримання українця

Сепаратисти звинувачують затриманого українця в шпигунстві на користь українських спецслужб і спробі організації теракту з підривом автомобіля.

У "міністерстві держбезпеки ДНР" в четвер, 3 травня, заявили про затримання громадянина України, якого підозрюють у шпигунстві та організації терактів, повідомляють сепаратистські ЗМІ.

"Міністерством державної безпеки Донецької Народної Республіки за підозрою в шпигунстві на користь українських спецслужб затриманий Дзицюк Віктор Миколайович, 1988 року народження, громадянин України", - сказано в заяві.

Затриманий був нібито завербований українською розвідкою в квітні 2016-го на одному з пропускних пунктів на лінії розмежування сторін.

Сепаратисти заявили, ніби він передавав спецслужбам Києва відомості про чисельність військ і дислокації підрозділів. У травні того ж року нібито провіз в ДНР вибуховий пристрій для теракту з підривом авто.

"Дзицюк неодноразово виїжджав на територію, підконтрольну Україні, за винагородою і отримання нових завдань. Після чергового виїзду був затриманий", - йдеться в повідомленні.

Наразі затриманий перебуває під вартою, проти нього порушено кримінальні справи за кількома статтями.

Нагадаємо, в ЛНР повідомляли про затримання "українських диверсантів". У групі було більш ніж 10 осіб.


Related

Події в Україні 5463786410779341566

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item