ЄС може почати виключати країни-індивідуалісти

ЄС може почати виключати країни-індивідуалісти
У ЄК допустили, що зі складу ЄС може вийти низка країн

У Єврокомісії мають наміру позбавлятися від країн Євросоюзу, які не тримаються разом і не докладають зусиль для досягнення спільних цілей.

Єврокомісар з питань юстиції, споживачів і рівності статей Віра Юрова не відкидає, що в майбутньому Євросоюз буде позбавлятися від держав-індивідуалістів "як від мішків з піском". Про це вона заявила в понеділок, 21 травня, виступаючи в Празі на конференції Виклики для Європи, передає РИА Новости.
У своєму виступі єврокомісар, зокрема, закликала Чехію активніше проявляти себе в Євросоюзі, не прагнути за будь-якого приводу бути солідарною з сусідніми Польщею та Угорщиною.

"Якщо Чехія не буде активною в рішенні загальноєвропейських проблем, а обмежиться лише критикою ЄС, в майбутньому через це у неї можуть виникнути проблеми", - вказала Юрова.

Вона наголосила, що "чим більше Європа буде під тиском різних проблем і нових загроз, тим швидше проявиться тенденція викидати "мішки з піском".

Ними, за її словами, можуть стати, наприклад, держави, "які не те, що не тримають язик за зубами, але не беруть участі у співпраці, не тримаються разом і не докладають зусиль для досягнення спільних цілей".

Раніше влада Чехії заявила про неприпустимість виходу країни з ЄС

Related

Події у світі 5911656675297358682

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item