Не можна йти у владу з фан-клубом "Океану Ельзи" - експерт про президентство Вакарчука


На майбутніх президентських виборах може бути абсолютно несподіваний переможець.
Про це в інтерв'ю журналу "Країна" розповів голова громадської організації "Центр UA" Олег Рибачук.
"Наприклад, співак Святослав Вакарчук. Або Анатолій Гриценко (колишній міністр оборони). Він - військовий, справжній полковник. Це зараз важливо. Роман Безсмертний (колишній народний депутат і віце-прем'єр, екс-посол у Білорусі) починає розумну кампанію", - зауважив він.
На думку експерта, Вакарчук може обратися президентом, але не зможе ним стати.
"Неможливо очолити таку складну країну, не маючи тисячі перевірених людей. Це не фан-клуб "Океану Ельзи". Мова йде про надзвичайно велику відповідальність. Йому не вистачає досвіду, тож має показати команду. Якщо маєш бачення, повинні бути люди, які це втілюватимуть. Треба реформувати інститут президентства. Бо зараз усюди - корупційні спокуси. Неможливо втриматись. Не обов'язково купувати президента. Є його друзі, оточення, лестощі. Тут одного Стенфорда дуже мало (восени торік Святослав Вакарчук навчався й викладав в університеті Стенфорда, США.). Вакарчук - це загроза і шанс одночасно. Виграти у старої системи, повторюючи її підходи, неможливо", - пояснює Олег Рибачук.
На парламентських виборах зі Святославом Вакарчуком можуть пройти нові демократичні сили, вважає він.
"Коли з'являється фронтмен, навколо нього можуть групуватися такі люди. Українці можуть проголосувати за них. Якщо йтимуть самі по собі, шансів - нуль. Прогресивними політиками, як камінчиками Сваровські, просто прикрасяться старі партії", - додав експерт.

Related

Політика 519615294283896813

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item