Екс-бійця "Айдару", якого підозрюють у незаконному виготовленні зброї, залишили під вартою

Екс-бійця "Айдару", якого підозрюють у незаконному виготовленні зброї, залишили під вартою

Апеляційний суд Одеської області залишив під вартою екс-бійця батальону "Айдар" Віктора Балацького.
Про це повідомляє прес-служба суду.
Раніше Балацький приймав участь в бойових діях в зоні проведення АТО на території Донецької та Луганської областей в складі батальйону "Айдар".
Наразі його підозрюють у незаконному виготовленні, переробці вогнепальної зброї, видаленні та заміні маркування, виготовленні бойових припасів, вибухових пристроїв та вибухових речовин у складі організованної злочинної групи.
Також йому інкримінують збут зброї у кримінальне середовище Київського та інших регіонів України.
"Відповідно до тверджень органів досудового слідства, у складі злочинної групи на Балацького В.В. була покладена функція налагодження ринку збуту, джерел отримання додаткових деталей та комплектуючих, утримання місць зберігання боєприпасів, вибухонебезпечних речовин та іншого стрілецького озброєння, яке зберігалося з метою подальшого збуту", - повідомляє прес-служба суду.
Раніше ухвалою слідчого судді Приморського районного суду Одеси був застосований запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 діб або внесення застави у 440500 гривень.
Також повідомляється, що апеляційний суд розглянув апеляційні скарги захисників екс-військового і задовольнив їх частково.
Зокрема підозрюваному обраний запобіжний захід у виді тримання під вартою строком до 11 червня або внесення застави у розмірі 440 500 гривень.
21 жовтня в Одесі правоохоронці затримали військовослужбовця Збройних сил України, який займався виготовленням і збутом вибухових пристроїв.
Затриманим виявився 27-річний інженер однієї з військових частин Одеської області. Капітан ЗСУ здійснював виготовлення вибухових пристроїв, а також незаконно зберігав вибухові речовини.

Related

Гаряча новина 247414692554187741

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item