На Донбасі перехопили російський безпілотник-розвідник та вогнемет Джміль - фото

На Донбасі перехопили російський безпілотник-розвідник та вогнемет Джміль - фото
Російський безпілотник перехопили під час розвідки на Донбасі
Співробітники військової контррозвідки Служби безпеки України знайшли на Донбасі російський безпілотник, реактивний піхотний вогнемет Джміль та низку інших боєприпасів.
Експерти вже встановили, що таких моделей засобів ураження немає на озброєнні в українських військових.
Про це в суботу, 5 травня, повідомили в прес-центрі спецслужби.
Так, поблизу селищ Залізна Балка та Павлопіль в Донецькій області правоохоронці вилучили зі схрону реактивний піхотний вогнемет Джміль.
Також оперативники спецслужби також виявили малий розвідувальний безпілотний летальний апарат, що перебуває на озброєнні підрозділів ЗС РФ.
У покинутій будівлі в селищі Камишне на Луганщині оперативники спецслужби виявили ручну оборонну ударно-дистанційну гранату РГО-1, три запали до гранат РГО та чотири міни МОН-50.      
Українські правоохоронці долучили знайдені матеріали до відкритих кримінальних проваджень (за ч. 2 та ч. 3 ст. 258, ч. 2 ст. 147, ч. 2 ст. 437, ч. 1 та ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України) як докази російської присутності в окремих районах Донецької та Луганської областей.
Раніше в керівництві НАТО заявили, що на військові та адміністративні структури бойовиків Донбасу працює 3-5 тисяч російських фахівців.

Related

Події в Україні 2446638673924893896

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item