Вчені з'ясували, як зменшити ризик розвитку раку

Вчені з'ясували, як зменшити ризик розвитку раку

Згідно з висновками вчених, надлишок маси тіла пов'язаний з раком печінки, яєчників, передміхурової залози, шлунка, порожнини рота і глотки, кишечника, молочної залози, жовчного міхура, нирок, стравоходу, підшлункової залози і матки.
У доповіді представлена низка рекомендацій, що дозволяють уникнути розвитку злоякісних пухлин.
За словами дослідників, необхідно підтримувати високий рівень фізичної активності, дотримуватися дієти зі значним вмістом овочів, фруктів, цільнозернових і бобових продуктів.
Крім того, важливо обмежити споживання жирної їжі, фастфуда, напівфабрикатів, червоного м'яса і цукру. Фахівці також радять відмовитися від алкоголю і харчових добавок.
Одна зі співробітниць фонду доктор Джіоті ​​Мітроу наголосила, що рекомендації з профілактики онкологічних захворювань "все разом працюють як модель боротьби з раком".
"Люди можуть довіряти цим радам, оскільки вони засновані на фактичних даних, які послідовно підтверджувалися протягом десятиліть", - заявила вона.
Раніше повідомлялося, що вчені розробили татуювання, що допоможе визначити розвиток деяких видів раку ще на ранній стадії.

Related

Здоров'я 2510077924459818258

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item